//

Το Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων του Δήμου Αργοστολίου παρουσιάζει «Το θεριό του Ταύρου»

Το Σάββατο και την Κυριακή στις 13 & 14 Ιουλίου το Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων του Δήμου Αργοστολίου παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Αζίζ Νεσίν «Το θεριό του Ταύρου» υπό την σκηνοθεσία του Σταύρου Παπαδάτου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος».

Η παράσταση αποτελεί καρπό της δουλειάς του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Αργοστολίου, το οποίο περιλαμβάνει τρία τμήματα: παιδικό, εφηβικό και ενηλίκων. Τα μαθήματα διαρκούν από τον Οκτώβρη έως και τον Ιούνιο, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να καλλιεργήσουν δεξιότητες μέσω ασκήσεων εμπιστοσύνης, αυτοσχεδιασμού και άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί επιλέγουν το έργο που επιθυμούν να παρουσιάσουν στο κοινό στο τέλος της χρονιάς και με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη προετοιμάζονται επιμελώς για το ανέβασμα της παράστασης.

Το έργο μεταφέρει τον θεατή στην δεκαετία του 1970 σε μια τούρκικη μικροαστή οικογενειακή πραγματικότητα η οποία μοιάζει με τη σύγχρονη κοινωνία, δίνοντας έμφαση στην διαχρονικότητα των χαρακτήρων. Η οικογένεια βιώνει διάφορες δυσκολίες προσπαθώντας να επιβιώσει σε ένα απαιτητικό κοινωνικό περιβάλλον.

 Από τη Διεύθυνση Πολιτισμού

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/7/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA