//

Μήνυμα του Βουλευτή Παναγή Καππάτου για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητά μου παιδιά,

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχομαι η προσπάθεια του καθενός ξεχωριστά να ευοδωθεί και να καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στις σχολές της αρεσκείας σας.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα πρέπει να θυμάστε ότι οι Πανελλήνιες είναι μια σημαντική δοκιμασία, παραμένει όμως μια δοκιμασία μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου. Δεν αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξη των στόχων σας. Ούτε τα όνειρα, ούτε οι ευκαιρίες σταματούν εδώ.

Να θυμάστε ότι οι εξετάσεις αυτές είναι μόνο ένα βήμα στην πορεία της ζωής σας. Η αξία σας δεν καθορίζεται από τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων, αλλά από τον χαρακτήρα, τις αξίες και την αφοσίωση που δείχνετε σε ό,τι κάνετε.

Βρίσκεστε σε ένα ξεχωριστό σταυροδρόμι της ζωής, αυτό της ενηλικίωσης, που θα σας οδηγήσει σε νέες προκλήσεις και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Εφοδιαστείτε με αποφασιστικότητα, πίστη στον εαυτό σας και αφοσίωση στα όνειρά σας.

Καλή δύναμη σε σας και στις οικογένειές σας, που στηρίζουν την προσπάθειά σας και μοιράζονται την αγωνία σας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας σας για τις εξετάσεις.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους εκπαιδευτικούς των νησιών μας  που σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής υπήρξαν πολύτιμοι αρωγοί και καθοδηγητές σας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους!

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 29/5/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA