ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Εντυπωσίασε το ντοκιμαντέρ για την Κεφαλλονιά και Ιθάκη

Μετά το τέλος τής προβολής, ο Γιώργος Μεσσάρης, ευχαρίστησε την Κεφαλληνιακή Αδελφότητα για την οργάνωση τής εκδήλωσης, την Κοινότητα για παραχώρηση τής αίθουσας και τον διευθυντή των γραφείων της, κ. Αλκη Δρακόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του, τα παροικιακά ΜΜΕ για τη συμπαράστασή τους με συνεντεύξεις και άρθρα και τούς παρευρεθέντες.

Να προσθέσουμε ότι δύο δραστήριες κυρίες που δεν είναι καν Κεφαλλονίτισσες(!), η κα Δέσποινα Περιβολάρη, σύζυγος τού προέδρου τής Αδελφότητας και η κα Χριστίνα Μαρκαντωνάτου, σύζυγος τού γνωστού και δραστήριου Κεφαλλονίτη, Νίκου Μαρκαντωνάτου, πρόσφεραν στους παρευρεθέντες –μετά την προβολή- καφέ, τσάι και νοστιμότατα βουτήματα.

Εμείς θα συγχαρούμε τον Γιώργο Μεσσάρη για το ντοκιμαντέρ του με την ευχή να συνεχίσει να δημιουργεί και την Κεφαλληνιακή Αδελφότητα για την πρωτοβουλια της να τιμήσει τον εκλεκτό συμπατριώτη της.

Γιώργος Χατζηβασίλης»

ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 1. Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Κοινότητας Σίδνεϊ. 2. Ο κεφαλληνιακής καταγωγής πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Σίδνεϊ, κ. Χάρης Δανάλης. 3. Ο πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Σίδνεϊ, κ. Χριστόφορος Περιβολάρης. Πίσω του ο τελετάρχης της βραδιάς, ραδιοεκφωνητής Θέμης Καλλός. 4. Ο σκηνοθέτης και παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Γιώργος Μεσσάρης.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22.5.2015