/

Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Σύλληψη ημεδαπού για αποστολή απειλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων

Η έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας οδήγησε στην ταυτοποίηση του δράστη αποστολής απειλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας, βραδινές ώρες της 09-02-2024.

Πρόκειται για 31χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (10-02-2024) στην Κέρκυρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και ψευδή καταγγελία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή, στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σήμερα (09.02.2024), το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών και συνελήφθη, καθώς από την έρευνα τους προέκυψε ότι, μεσημβρινές ώρες χθες (08.02.2024), παραβίασε παράθυρο οικίας σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας και αφαίρεσε -2- ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής χρηματικής αξίας -270- ευρώ.

Στο πλαίσια της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, τα αφαιρεθέντα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον κάτοχο τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/2/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA