//

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6.30 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ!

Όλοι μαζί διαδηλώνουμε  για το λαό και τα παιδιά της Παλαιστίνης! Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η σφαγή, λευτεριά στην Παλαιστίνη, καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό!

Τόσες μέρες παρακολουθούμε με φρίκη την εξόντωση του λαού της Παλαιστίνης, με χιλιάδες μωρά παιδιά να χάνονται πριν προλάβουν καλά καλά να ζήσουν. Ταυτόχρονα παρακολουθούμε αηδιασμένοι μια χυδαία προσπάθεια στοχοποίησης όποιου εκφράζει την αλληλεγγύη του δημόσια, όποιου «τολμάει» να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας. Τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, Internet, όλα τα αστικά ΜΜΕ, είναι απόλυτα και προκλητικά στοιχισμένα στην υπεράσπιση του «δικαιώματος» του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ να σφάζει χωρίς έλεος, χωρίς σταματημό, και κυρίως, χωρίς να κάνει διαχωρισμό σε μαχητές και αμάχους, σε γυναίκες, σε παιδιά.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες αφού έχει βάψει τα χέρια της με αίμα, στηρίζει τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ, δίνει κάθε διευκόλυνση, βάσεις και αεροδρόμια στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς που συμμετέχουν ενεργά στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού. Το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου και ανάφλεξης όλης της περιοχής είναι πραγματικό και πλέον ορατό. Η χώρα μας με τη συμμετοχή της στο μακελειό, γίνεται στόχος αντιποίνων.

Εμείς όμως όχι απλά δεν συνηθίζουμε στο πρόσωπο του τέρατος αλλά μπαίνουμε μπροστά στον αγώνα για να το εξαφανίσουμε!

Από τις ΗΠΑ μέχρι την καρδιά της Ευρώπης, σε Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία  και πολλά άλλα κράτη που πρωτοστατούν στο κυνήγι όσων αντιστέκονται, όσων παλεύουν για τη ζωή και τα δικαιώματα τους, όπως και στη χώρα μας, οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης είναι πρωτοφανείς. Συγκεντρώσεις εκατομμυρίων εργαζομένων σε όλο τον κόσμο συγκλονίζουν τις μεγαλουπόλεις, μπλοκάρουν εργοστάσια που στηρίζουν το μακελειό, υψώνουν παντού τις παλαιστινιακές σημαίες, καθημερινά οργανώνουν κινητοποιήσεις, κάνοντας κουρελόχαρτο κάθε απαγόρευση, κάθε προσπάθεια φίμωσης.

Σήμερα χρειάζεται όλοι οι άνθρωποι που αγαπάνε την ειρήνη, όλοι εκείνοι που δεν ανέχονται η σφαγή βρεφών, νηπίων και αμάχων να βαφτίζεται «πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας», όλοι εκείνοι που «θέλουν να λέγονται άνθρωποι», να μην «πάψουν στιγμή να αγωνίζονται για την ειρήνη και το δίκιο».

Βγαίνουμε λοιπόν μαζικά στους δρόμους και φροντίζουμε σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σχολείο και σχολή, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, να ακουστεί δυνατά το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη!»

Είναι δική μας ευθύνη «…κάθε μας κραυγή να ’ναι μια πετριά στα τζάμια των πολεμοκάπηλων…»

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11 ΣΤΙΣ 18.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/11/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA