/

Συναυλία Αλληλεγγύης από την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου

FP K53 poster Human Solidarity Day

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, με την στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ και των Υπηρεσιών του, διοργανώνει ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, στις 8:00 μμ.

Από τις 7:30 μμ θα υπάρχουν οχήματα του Δήμου, μπροστά στο Θέατρο, όπου οι συμπολίτες μας θα μπορούν να παραδίδουν τις προσφορές τους, για τους συνανθρώπους μας, που τόσο τις έχουν άμεσα ανάγκη.

Το επόμενο Σάββατο θα γίνει η δεύτερη αποστολή προς τις περιοχές που πλήγηκαν, με φορτηγό όχημα της επιχείρησης ΠΟΛΛΑΤΟΥ, που θερμά ευχαριστούμε.

Το πρόγραμμα της μουσικής βραδιάς ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, θα περιλαμβάνει:

•           Απόδοση ποιημάτων, από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Πάνο Βαρδάκο

•           Κεφαλονίτικα χορωδιακά τραγούδια, από τους κανταδόρους της Λειβαθούς και του Αργοστολιού σε μια όμορφη σύμπραξη

•           Τραγούδια από την Ματίνα Παπαγεωργίου και την Σταυρούλα Πολλάτου. Στο πιάνο συνοδεύει η Ευαγγελία Φραγκιά

•           Το νεανικό συγκρότημα ΜΑΚΗΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ και ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΓΑΤΕΣ, σε ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα .

Παρακαλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και σωματεία, τους εμπόρους και καταστηματάρχες, να δείξουν για άλλη μια φορά την ανθρωπιά τους και την αλληλεγγύη τους, αυτή την φορά για τους συνανθρώπους μας στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία, την Τρίτη 26.9.23, στις 8μμ. στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ .

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/9/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA