ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αναχωρεί σήμερα για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, το φορτίο αλληλεγγύης που συνέλεξαν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ “Ο Σπάρτακος” και ο Α.Ο. Παλληξουριακός.

Παλέτες με νερά, τρόφιμα και φάρμακα που για ακόμα μια φορά μάζεψε ο λαός μας από το υστέρημά του, θα παραδοθούν τις επόμενες μέρες, σε συνεννόηση με τα συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς των περιοχών και με τη συμβολή των μεταφορικών που θα τα μεταφέρουν δωρεάν, σε συμπολίτες μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Ταυτόχρονα όμως με την -εν μέρει- κάλυψη των άμεσων αναγκών που γίνεται εφικτή μόνο με τη θαυμαστή προσφορά του λαού μας, που πρέπει να δυναμώσει κι άλλο, αποδεικνύοντας ότι στ’ αλήθεια μόνο ο λαός σώζει το λαό, πρέπει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το “ποτάμι” της λαϊκής διεκδίκησης, ο μαζικός και ανυποχώρητος αγώνας για την άμεση αποζημίωση των κατεστραμμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ο αγώνας για άμεσα μέτρα αποκατάστασης των συνεπειών της πλημμύρας.

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα και να αφήσει τα ευχολόγια και τις κούφιες υποσχέσεις.

Ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, δοκιμασμένος κι αυτός από καταστροφές, που ζει ακόμα με τις συνέπειες των διπλών σεισμών του 2014, δεν ξεχνά το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που είχε ξεδιπλωθεί σε όλη τη χώρα, και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι μπορεί περήφανα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 15/9/2023 #ODUSSEIA #ΟDYSSEIA