Αστυνομικά Νέα ΙΟΝΙΩΝ

Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό αλλοδαπού στη Ζάκυνθο

Πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, (09.08.2023), στην Ε.Ο. Ζακύνθου-Κερίου, ι.χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονη ημεδαπή, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με ποδήλατο που οδηγούσε 35χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη του ποδηλάτου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου.

Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν -100- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης    

Συνελήφθη, χθες (08.08.2023) το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 20χρονος ημεδαπός και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα,  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ο ημεδαπός εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία με ποσότητα -100- γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν επτά (7) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Συνελήφθησαν, από την Κυριακή (06.08.2023) έως και χθες (08.08.2023), στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά επτά (7) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.

Ειδικότερα, πρόκειται για συλλήψεις:

•           -2- αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα,

•           -2- αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και

•           -3- αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου,

οι οποίοι με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σε συνέχεια υπόθεσης που αφορά την εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στη Λευκάδα

Σε συνέχεια υπόθεσης που αφορά την εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στη Λευκάδα, σας γνωρίζουμε ότι μετά το πέρας της Κύριας Ανάκρισης, για τους -8- εκ των συλληφθέντων, (-7- ανδρών και -1- γυναίκας),  διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση (προφυλάκιση), ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Υπενθυμίζεται, ότι βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας, επιπλέον, -3- ημεδαποί, μέλη των εγκληματικών οργανώσεων.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/8/2023 #ODUSSEIA #ΟDYSSEIA