Αστυνομικά νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα – κατά περίπτωση – για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε καταστήματα στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Κέρκυρας, -4- άτομα (-3- ημεδαποί και -1- αλλοδαπός), κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στη Ζάκυνθο, συνελήφθησαν:

•           στην περιοχή του Λαγανά, βραδινές ώρες του Σαββάτου (24.06.2023), αλλοδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος και βραδινές ώρες χθες (25.06.2023), ημεδαπός υπεύθυνος καταστήματος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου και

•           στην περιοχή Αλικανά, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26.06.2023), ημεδαπός για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου και διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Σε μία ακόμα περίπτωση σε περιοχή της Κεντρικής Κέρκυρας, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες χθες (25.06.2023), ημεδαπός διότι λειτουργούσε ως υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν -6- αλλοδαποί  -κατά περίπτωση- για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, στη Ζάκυνθο

Κατασχέθηκαν φιξάκια με κοκαΐνη, ακατέργαστη κάνναβη και ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας, -6- αλλοδαποί, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), για την καταπολέμηση της διάδοσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα αφορούσαν τον εντοπισμό:

•           στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26.06.2023), -2- αλλοδαπών ηλικίας 21 και 24 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και -48- ναρκωτικά χάπια,

•           στη δεύτερη περίπτωση, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (25.06.2023), 19χρονου αλλοδαπού στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και στη συνέχεια δύο ακόμη αλλοδαπών ηλικίας 23 και 22 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- φιξάκια με κοκαΐνη, βάρους -3,5- γραμμαρίων και -2- φιξάκια με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -3,3- γραμμαρίων και

•           σε μία ακόμη περίπτωση, 20χρονου αλλοδαπού, για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης.

Προανάκριση για τις υποθέσεις διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. 

Εξιχνιάστηκαν τρείς υποθέσεις κλοπών στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκαν τρείς υποθέσεις κλοπών, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Πιο αναλυτικά, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο δράστης το πρωί του Σαββάτου (24.06.2023), διέρρηξε διαδοχικά δύο δωμάτια ξενοδοχείου στην περιοχή Αμμούδι Ζακύνθου, καθώς και ένα αυτοκίνητο, που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης αυτού, αφαιρώντας συνολικά -3- ρολόγια αξίας -550- ευρώ, -2- κινητά τηλέφωνα αξίας -200- ευρώ και το χρηματικό ποσό των -600- ευρώ. 

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, εντοπίστηκε η μητέρα του ανήλικου και συνελήφθη, για την παραμέληση εποπτείας του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί για κλοπή κατά συναυτουργία, στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, επ’ αυτοφώρω, χθες (25.06.2023), το βράδυ, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, -3- ημεδαποί (26, 25 και 23 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, από τους αστυνομικούς, τη στιγμή που είχαν αφαιρέσει από κατάστημα σούπερ μάρκετ, περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, εξωτερική μονάδα κλιματισμού, αξίας -7.000- ευρώ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, η αφαιρεθείσα μονάδα κλιματισμού, επιστράφηκε στην υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατα την τέλεση της παραπάνω παράνομης πράξης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη διεθνώς διωκόμενο πρόσωπο στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, το βράδυ, της Παρασκευής, (23.06.2023), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Αρχών Γερμανίας, για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 26/6/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA