//

Η Ειρήνη Ρουχωτά στην 2η Σύνοδο Κορυφής για την Εκπαίδευση και την Καινοτομία στις Βρυξέλλες

Στις 27 Ιουνίου, συντονιστείτε στη 2η Σύνοδο Κορυφής για την Εκπαίδευση και την Καινοτομία στις Βρυξέλλες (ή διαδικτυακά)!

Η σύνοδος κορυφής επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των ταλέντων της Ευρώπης και το σχεδιασμό του μέλλοντος μέσω της #Καινοτομίας και της #Εκπαίδευσης. Ας εξερευνήσουμε τις βέλτιστες πρακτικές, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να εμπνεύσουμε δράση ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς!

Είναι μεγάλη τιμή μου να συμμετέχω ως ομιλήτρια στη θεματική ενότητα “Γυναίκες και Κορίτσια στην Ψηφιακή Οικονομία: Η ώρα είναι τώρα!” Θα παρουσιάσω το σκοπό του ESTEAM | Boosting Girls’ and Women’s Digital and Entrepreneurial Competences European Project και πολλά άλλα κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου. Ήρθε η ώρα να γεφυρώσουμε το ψηφιακό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων! Συντονιστείτε στις 14:00 – 15:30 (ώρα Βρυξελλών) ή 15:00 – 16:30 στην Ελλάδα .

Θερμές ευχαριστίες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη μεγάλη στήριξη

Ανυπομονώ για αυτή την εμπειρία

Θα σας δω εκεί!

Είτε συμμετέχετε από κοντά είτε διαδικτυακά, μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά στις συζητήσεις, να μοιραστείτε τις απόψεις σας και να υποβάλετε ερωτήσεις!

Μην το χάσετε! Εγγραφείτε για διαδικτυακή συμμετοχή εδώ: https://destree.eventsair.com/2ndeis/ronline/Site/Register

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο πλήρες πρόγραμμα εδώ:

https://education.ec.europa.eu/event/2nd-education-and-innovation-summit?etrans=el#programme

Παρακαλούμε σημειώστε: Η παρουσία στην εκδήλωση είναι υπόκεινται στη διαθεσιμότητα θέσεων και στην έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε με την ομάδα στο 2nd_Education_Innovation_Summit@destree.be.

#EuropeanCommission #ESTEAM #EWA #OnlineFest #WomenESTEAMCommunity #Innovation #Education

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23/6/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA