Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός για κλοπή αυτοκινήτων στην Κεφαλλονιά

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (19.06.2023), το βράδυ, στην Κεφαλλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη, στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα τους, λίγη ώρα πριν, είχε αφαιρέσει από το Αργοστόλι και τα Φαρακλάτα Κεφαλληνίας, -2- Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας, τα αυτοκίνητα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, χθες (19.06.2023), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας, δύο άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός), σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην περιοχή Δασιά, εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Μία επιπλέον σύλληψη αλλοδαπού, σημειώθηκε, την ίδια ημέρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), στην περιοχή Μπαρμπάτι, για κατοχή μικρής ποσότητας κατεργασμένης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί – κατά περίπτωση – για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε καταστήματα στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της (19-20.06.2023), από αστυνομικούς των αντίστοιχων Αστυνομικών Τμημάτων Ζακύνθου και Νότιας Κέρκυρας, -2- ημεδαποί, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη ημεδαπός ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Μία επιπλέον σύλληψη ημεδαπού, σημειώθηκε στην περιοχή του Κάβου Νότιας Κέρκυρας, ο οποίος λειτουργούσε, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή στην Κέρκυρα  

Κατασχέθηκαν, -70- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1- ηλεκτρονική ζυγαριά, -1- πιστόλι, -32- φυσίγγια των 7,65mm, καθώς και το χρηματικό ποσό των -16.000- ευρώ

Συνελήφθη, χθες (19.06.2023), το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 44χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ο 44χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας και στην κατοχή του βρέθηκε -αρχικά- και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -0,4- γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του, σε αποθηκευτικό χώρο αυτής καθώς και στον προαύλιο χώρο (θαμμένα σε βάθος 50 εκατοστών), βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

•           -11- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -70- γραμμαρίων,

•           -1- ηλεκτρονική ζυγαριά,

•           -1- πιστόλι,

•           -32- φυσίγγια των 7,65mm και

•           το χρηματικό ποσό των -16.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 20/6/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA