Αστυνομικά νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Κεφαλλονιάς και της Ζακύνθου, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Συνελήφθησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά πέντε (5) αλλοδαποί (-3- γυναίκες και -2- άνδρες), οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, το Σάββατο (10.06.2023), το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαπές, οι οποίες, με τη χρήση ταξιδιωτικών εγγράφων, που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία.

Σε μία ακόμα περίπτωση, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, την Τετάρτη (08.06.2023),  εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν -3- άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, στην Κεφαλλονιά και στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, -3- άτομα, τα οποία διαπιστώθηκε να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης.

Συγκεκριμένα, σε δύο περιπτώσεις στην Κεφαλονιά, συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (12.06.2023), από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου και το πρωί του Σαββάτου (10.06.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, δύο ημεδαπές, οι οποίες, εμπλεκόμενες σε τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε να οδηγούν ι.χ.ε. αυτοκίνητα υπό την επήρεια μέθης.

Επιπλέον, μία ακόμη σύλληψη αλλοδαπού, σημειώθηκε, στο Λαγανά Ζακύνθου, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (11.06.2023), για οδήγηση τετράτροχης μοτοσυκλέτας, υπό την επήρεια μέθης. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν -2- άτομα για ηχορύπανση, σε καταστήματα στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, χθες (11.06.2023), το βράδυ, στις περιοχές του Λαγανά και Καλαμάκι Ζακύνθου, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, -2- άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός), ως υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν -4- αλλοδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Λαγανά Ζακύνθου

Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, στην περιοχή του Λαγανά, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, -4- αλλοδαποί, σε τρεις περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες, χθες (11.06.2023), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε  και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους -13,6- γραμμαρίων.

Σε δύο ακόμη περιπτώσεις, πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (12.06.2023), εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο αλλοδαποί για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπή στο Λαγανά Ζακύνθου

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (11.06.2023), τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), αλλοδαπός, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, μετά από σχετική καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, τις πρώτες πρωινές ώρες, του Σαββάτου (10.06.2023), αφαίρεσε από κατάστημα, στην περιοχή του Λαγανά, γυαλιά οράσεως αξίας -250- ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και επιστράφηκαν στην κάτοχό τους.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/6/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA