/

Μηνύματα Δημάρχου, Αντιπεριφερειάρχη, Βουλευτή για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα κ. Καππάτου για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Αγαπητά παιδιά, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις!

Κάνατε με τις οικογένειές σας μεγάλη προσπάθεια για να φτάσετε ως εδώ. Όμως μην ξεχνάτε ότι οι εξετάσεις είναι μόνο μια από τις πολλές προκλήσεις που σας επιφυλάσσει η ζωή.

Η επιτυχία και η πρόοδος είναι μια συνεχής διαδικασία, με πολλούς σταθμούς. Να θυμάστε ότι για τον καθένα είναι ένα διαφορετικό μονοπάτι και πρέπει να βρείτε το δικό σας. Είναι μόνο το ξεκίνημα ενός ταξιδιού που εσείς θα διαμορφώσετε.

Να έχετε αισιοδοξία και δύναμη! Σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία δεν είστε μόνοι και μόνες. Έχετε τη στήριξη των οικογενειών και των καθηγητών σας που ήταν πάντα δίπλα σας. Καλή Επιτυχία!

Παναγής Καππάτος

_______________________________

Δημάρχου Αργοστολίου

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις ξεκινάνε. Η μεγάλη μέρα για την οποία προετοιμαζόσασταν πολύ καιρό, επενδύσατε πολύ χρόνο, καταβάλλατε μεγάλη προσπάθεια και ακούσατε άπειρες φορές το εκνευριστικό  «Διάβασες;» φθάνει.

Τα συναισθήματα ανάκατα:

–           Χαρά που μπαίνετε στο κόσμο των ενηλίκων

–           Λύπη που αποχωρίζεστε τους φίλους και τις σχολικές συνήθειες

–           Άγχος για την περίοδο των εξετάσεων

–           Αγωνία για την επόμενη μέρα

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο οι γονείς σας όσο και οι καθηγητές σας ξέρουν ότι για να φθάσετε μέχρι αυτό το σημείο έχετε κουραστεί πολύ, έχετε στερηθεί ξέγνοιαστες  στιγμές  και έχετε υπερβεί τα όρια σας. 

Όλοι εμείς που ζούμε την καθημερινότητά σας και παρακολουθούμε την εξέλιξη σας, πέρα από την συνεχή στήριξη μας στη προσωπική σας διαδρομή,  γνωρίζουμε ότι  μπορείτε να πετύχετε τους  στόχους που έχετε θέσει.

Ξέρουμε ότι διαθέτετε εφόδια και δυνατότητες, ότι  έχετε γαλουχηθεί με αξίες που θα σας οδηγήσουν στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Ξέρουμε το πείσμα σας και την αποφασιστικότητά σας.

Γι’αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το δρόμο σας  και ότι θα αφήσετε το προσωπικό σας αποτύπωμα στη μικρή μας κοινωνία.

Σας εύχομαι ολόψυχα

Καλή Επιτυχία

Νέοι ορίζοντες σας περιμένουν … Ανακαλύψτε τους και Κατακτήστε τους

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

__________________________

Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς & Ιθάκης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κ. Σταύρος Τραυλός εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές & τις μαθήτριες που θα διαγωνισθούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγχαίρει του γονείς και καθηγητές για την διαρκή στήριξη στην προσπάθεια αυτή των μαθητών για ένα ασφαλέστερο μέλλον.

Να ξέρετε ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας και σίγουρα όχι την τελευταία.

Ευχόμαστε οι κόποι σας και οι στόχοι σας να ευοδωθούν στην πρώτη σας μεγάλη δοκιμασία.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/6/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA