Μάχη να κρατηθούν στην ζωή δίνουν οι 3 φοιτητές-Στους δρόμους φοιτητές- Ανάλγητη η Ελληνική Πολιτεία

Οι δύο φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους – ο 22χρονος Νίκος Παπαχρόνης από τη Χαλκίδα και ο 21χρονος Σάββας Παπαδόπουλος από τα Χανιά σπούδαζαν στο ΤΕΙ Λάρισας. Οι κηδείες των δύο αδικοχαμένων παιδιών θα γίνουν με έξοδα του δήμου Λάρισας, όπως αποφάσισε ομόφωνα χθες το δημοτικό συμβούλιο και ματαίωσε τη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Χρ. Κραβαρίτη ξεκάθαρη εικόνα για τα αίτια του θανάτου των δύο φοιτητών θα υπάρχει μετά την ολοκλήρωση και των τοξικολογικών εξετάσεων. Πιθανότατα τα δύο παιδιά δηλητηριάστηκαν από το φονικό αυτοσχέδιο μαγκάλι που ήταν αναμμένο στο δωμάτιό τους.

Στους δρόμους βγήκαν νωρίτερα φοιτητές της Πάτρας με αφορμή την τραγωδία στη Λάρισα. Δήλωσαν πως δεν ειναι δυνατόν το 2013 να ζεσταίνονται φοιτητές με μαγκάλι και απαίτησαν δωρεάν σίτιση και στέγαση αλλά και δωρεάν Παιδεία για τους φοιτητές. Στη συνέχεια οι φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Παρόλα αυτά η Ελληνική Κυβέρνηση παραμένει ανάλγητη. Οι υπουργοί, οι βουλευτές δεν βγήκαν να δώσουν ούτε την παραμικρή εξήγηση, ούτε φυσικά να ζητήσουν, έστω και τυπικά, συγνώμη. Η μερκελική πολιτική που εφαρμόζουν κατά γράμμα σπέρνει μόνον τον θάνατο και έχει οδηγήσει στην πλήρη εξαθλίωση την ελληνική κοινωνία που πληρώνει τις απατεωνιές και τις κλεψιές ελλήνων πολιτικών. Καθημερινές σχεδόν αυτοκτονίες, νεκροί από φωτιά, από αναθυμιάσεις είναι γεγονότα που κάποτε ανήκαν στο παρελθόν και σήμερα είναι μέρος της ελληνικής πραγματικότητας.

Πηγή: larissanet

Newpost, Εφημερίδα των Κεφαλλήνων