Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Στη πρώτη περίπτωση, η αλλοδαπή συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, μετά από καταγγελία σε βάρος της, για κλοπή χρηματικού ποσού -2.200- ευρώ, από αποθηκευτικό χώρο οικίας στη Ζάκυνθο, το απόγευμα της Τρίτης (06.07.2021).

Σε άλλη περίπτωση, από περιπολία αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, συνελήφθη ημεδαπός, καθώς λίγη ώρα πριν τον εντοπισμό του, είχε επιχειρήσει να διαρρήξει και να αφαιρέσει αντικείμενα από σταθμευμένα οχήματα σε περιοχή του νησιού.

Προανάκριση για τις υποθέσεις πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα, δύο (2) άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στη Ζάκυνθο, στην περιοχή του Λαγανά, συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09.07.2021), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), αλλοδαπός, για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης βάρους -19- γραμμαρίων και μικροποσότητας κοκαΐνης.

Σε μία ακόμη περίπτωση στη Λευκάδα, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (08.07.2021), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (08.07.2021),το βράδυ, στην Κέρκυρα, βεβαιώθηκε παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών σε εξωτερικό χώρο και επιβλήθηκαν, διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για επτά ημέρες.

Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκαν (5) παραβάσεις στη Ζάκυνθο, (5) στην Κεφαλονιά, (2) στην Κέρκυρα και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/7/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ