Eυχαριστούμε από καρδιάς όλους όσoι αποχαιρέτησαν τον δικό τους Γιώργο

Άλλοι τον θυμούνται σαν φίλο, άλλοι σαν αδερφό, άλλοι σαν καθηγητή, άλλοι σαν συνεργάτη, άλλοι σαν σύντροφο, άλλοι σαν έντιμο σεβαστό πολιτικό αντίπαλο, άλλοι σαν στήριγμα – όλοι χάσαμε ένα διαφορετικό αλλά σημαντικό κομμάτι μας, ό,τι ο Γιώργος Δρυς σηματοδοτούσε για τον καθένα μας.

Συχνά στην οικογένεια τον νιώθαμε να είναι “αλλού” – τώρα ξεκαθάρισε το τοπίο και καταλάβαμε το “γιατί”. Γιατί ο Γιώργος Δρυς αφιέρωνε πάντα ένα κομμάτι του στα κοινά, παλεύοντας για αυτό που θεωρούσε δίκαιο, αξιοκρατικό και εκσυγχρονιστικό.

Πολλά ευχαριστώ θα θέλαμε να εκφράσουμε από την καρδιά μας σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα που εισήχθη τους τελευταίους μήνες: το “Σωτηρία”, το Αιγινήτειο, τον Ευαγγελισμό καθώς και το 251 Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ για τις ακούραστες προσπάθειες που κατέβαλαν εν μέσω πανδημίας – ταυτόχρονα με την άνιση μάχη που έδιναν καθημερινά με τον κορονοϊό – τιμώντας το λειτούργημα της δημόσιας υγείας.

Θα θέλαμε να πούμε μέσα από την καρδιά μας ένα τεράστιο και ξεχωριστό “ευχαριστώ” στον γιατρό κ. Αναργύρου και το νοσηλευτικό τμήμα της Αιματολογικής Κλινικής του 251 ΓΝΑ, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα του όχι μόνο σαν “στρατιώτες της υγείας” αλλά πρωτίστως σαν άνθρωποι, μέχρι την τελευταία στιγμή να τον φροντίζουν και να τον ανακουφίζουν, όσο αυτό ήταν δυνατό.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φίλους, γνωστούς, μακρινούς ή κοντινούς ανθρώπους μας που είτε από κοντά είτε από μακριά, με μηνύματα, δημόσιες δηλώσεις, τηλέφωνα, λουλούδια και δωρεές μας μετέφεραν την σκέψη και την αγάπη τους.

Η οικογένειά του

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/7/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA