Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Επιπλέον, στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, ένας αλλοδαπός χθες το βράδυ (06-07-2021) και ένας ημεδαπός τη Δευτέρα (05.07.2021), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Τέλος, στη Κεφαλονιά, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι όπως διαπιστώθηκε είχε στην κατοχή του δισκία ναρκωτικών χαπιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα (07.07.2021), πρώτες πρωινές ώρες, στο Λαγανά Ζακύνθου, βεβαιώθηκαν δύο (2) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ), για εξυπηρέτηση πελατών σε εσωτερικό χώρο και επιβλήθηκαν, διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για κάθε περίπτωση.

Επίσης διαπιστώθηκαν (3) παραβάσεις στην Κέρκυρα, για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στην Κέρκυρα για διατάραξη κοινής ησυχίας και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε καταστήματα

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (07.07.2021), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, δύο (2) ημεδαποί, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για διατάραξη από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο ημεδαποί με την κατά περίπτωση ιδιότητα του ιδιοκτήτη και του προσωρινά υπευθύνου καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ), στην πόλη της Κέρκυρας, είχαν θέσει σε λειτουργία μουσική με τρόπο που διατάρασσαν την κοινή ησυχία των περίοικων ενώ επιπλέον παραβίαζαν το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7/7/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ