Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) και ειδικότερα σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, ενός ημεδαπού οδηγού αυτοκινήτου, χτες Κυριακή (13.06.2021) το βράδυ, ενός ημεδαπού οδηγού αυτοκινήτου και την Παρασκευή (11.06.2021) ενός αλλοδαπού, οδηγού φορτηγού, οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης.

•στη Λευκάδα, βραδινές ώρες της Κυριακής (13.06.2021), από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας, ενός ημεδαπού, οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος επίσης κατελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν (7) άτομα, για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα, από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, επτά (7) άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα, εντοπίστηκαν σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), την Κυριακή (13.06.2021) το απόγευμα ένας ημεδαπός, το Σάββατο (12.06.2021) το βράδυ δύο ημεδαποί και την Παρασκευή (11.06.2021) ακόμα δύο ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης, την Παρασκευή (11.06.2021) το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν (14) ναρκωτικά χάπια.

Σε ανάλογη περίπτωση, στην Λευκάδα, το Σάββατο (12.06.2021), εντοπίσθηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για παράνομη παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14.06.2021), στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, τρία (3) άτομα – δύο ημεδαπές και μια αλλοδαπή – οι οποίες εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία σύμφωνα με την οποία οι προαναφερόμενες προσέφεραν υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς να είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο αποκλειστικών νοσηλευτριών του Νοσοκομείου και χωρίς να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν δώδεκα (12) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Συνελήφθησαν, τις τελευταίες ημέρες, στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά δώδεκα (12) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (13.06.2021), στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, συνελήφθησαν έντεκα (11) αλλοδαποί, οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Σε αντίστοιχη περίπτωση, το πρωί του Σαββάτου (12.06.2021), στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος, με τη χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14/6/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA