Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Ο αρχικός εντοπισμός του δέματος έγινε από την Α.Α.Δ.Ε./Τμήμα εκ των Υστέρων Ελέγχων και Δίωξης Λαθρεμπορίου και με τον συντονισμό του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών (ΣΟΔΝ)/Εθνική Μονάδα Πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου και το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, κατά την οποία στην Ιθάκη, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο προαναφερόμενος ημεδαπός ως παραλήπτης του δέματος.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, στην Ιθάκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, δύο (2) άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, η πρώτη περίπτωση αφορά τον εντοπισμό και σύλληψη ημεδαπού, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20.05.2021), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και η δεύτερη περίπτωση, τη σύλληψη αλλοδαπού, βραδινές ώρες της Τρίτης (17.05.2021), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του νησιού, για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή τροχοφόρου και παράνομη οπλοκατοχή, στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20.05.2021), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός συνελήφθη, στη Ζάκυνθο, καθώς όπως προέκυψε κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέβαινε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα έξω από οικία στην ίδια πόλη, ενώ επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι ρέπλικα.

Προανάκριση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας το όχημα αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 20/5/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA