ΠΙΝ: Παράδοση tablets σε μαθητές σε σχολεία στην Περιφέρεια ΙΝ

1.Η2Ο ΕXPLORERS (ΕΠΑΛ Αργοστολίου)

2.CFU BRUSSAILORS (7o Γυμνάσιο Κέρκυρας)

3.THE TURTLE EXPLORERS (EΠΑΛ Ζακύνθου)

4.CASTLE UNITY (1ο ΓΕΛ Λευκάδας)

Η δράση είχε και διαγωνιστικό χαρακτήρα και, μετά από αξιολόγηση από 3μελή Επιτροπή, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα H2O Εxplorers του ΕΠΑΛ Αργοστολίου η οποία βραβεύτηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Αργοστόλι τον περασμένο Οκτώβριο.

Δεδομένου όμως ότι λόγω της πανδημίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο δεν κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση του ταξιδιού της νικήτριας ομάδας στις Βρυξέλλες με οργανωτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Περιφέρεια αποφάσισε να δώσει ένα tablet σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και εκπαιδευτικούς σε αναγνώριση της δουλειάς και της συμβολής τους στην επιτυχία της πιλοτικής αυτής δράσης.

Η παράδοση των tablets έγινε σε κάθε σχολική μονάδα με την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων Covid 19.

Για τη σχολική χρονιά 2020-21 δεν κατέστη εφικτή η εκ νέου διοργάνωση της δράσης, η ΕΥΔ Ιονίων Νήσων όμως, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για να προχωρήσει στην 2η έκδοση της δράσης του 2021-22, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση υλοποιήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Παιδείας και την συνεργασία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,31/3/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ