WWF: Προστάτεψε το περιβάλλον

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις, βέβαια, που θα συναντήσουμε όταν επιλέξουμε τελικά να αναλάβουμε ενεργό δράση είναι ποικίλες. Δεν θα πρέπει όμως να πτοούμαστε σε καμία περίπτωση εάν δεν καταφέρουμε να δούμε άμεσα τους καρπούς της δράσης μας, αντίθετα, θα πρέπει να είμαστε οχυρωμένοι με πείσμα και υπομονή καθώς ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος προϋποθέτει διαρκή επαγρύπνηση.

Για να σου μεταφέρουμε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενεργή συμμετοχή σου στην προστασία του περιβάλλοντος, ετοιμάσαμε δύο podcast με τίτλο “Μιλάμε για το περιβάλλον – Συμμετέχουμε ενεργά”, στα οποία υποδεχόμαστε πολίτες που ανέλαβαν ενεργό δράση για την προστασία του τόπου τους, και δημόσιους υπαλλήλους υπηρεσιών που δέχονται αιτήματα πολιτών για περιστατικά υποβάθμισης του περιβάλλοντος. Οι ομιλητές μοιράζονται από καρδιάς τις εμπειρίες, τα διδάγματα και τις συμβουλές τους, καλώντας μας να συμμετάσχουμε στο συλλογικό αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ευελπιστούμε ότι οι ιστορίες αυτές θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσένα, καθώς ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος είναι συλλογικός και προϋποθέτει τη συμμετοχή όλων μας. Γίνε ενεργός σύμμαχός μας προχωρώντας στην άσκηση των περιβαλλοντικών σου δικαιωμάτων ατομικά και συλλογικά!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες, εδώ.  

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 20/1/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ