Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Οι εντατικοί έλεγχοι συνεχίζονται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, το διήμερο Σάββατο και Κυριακή (19 & 20.12.2020), βεβαιώθηκαν (26) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (10) στην Ζάκυνθο, (8) στη Λευκάδα και (4) στην Κεφαλονιά, για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Στο ίδιο πλαίσιο, διαπιστώθηκαν (17) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (5) στη Ζάκυνθο, (2) στη Λευκάδα και (2) στην Κεφαλονιά, για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, στην Κέρκυρα

Δικογραφία σχηματίστηκε από Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας, σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας, που εκτελούσαν περιπολία με ποδήλατα, καθώς λίγη πριν είχαν προκαλέσει φθορές σε χριστουγεννιάτικο στολισμό, στην πόλη της Κέρκυρας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,21/12/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ