Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Από την ανάλυση της μεθοδολογίας που ακολουθούσε ο αλλοδαπός και την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης πέντε (5) ακόμη κλοπών σε οικίες, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τις οποίες αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό (665) ευρώ και δύο (2) ρολόγια χειρός αξίας (300) ευρώ.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Συνελήφθη χθες (01-09-2020) το βράδυ στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (72) δισκία, για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ημεδαπού, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη αλλοδαπός με καταδικαστική απόφαση στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη χθες (01-09-2020) το βράδυ στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 2/9/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA