Aστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα ο ημεδαπός, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (06.08.2020) παραβίασε κατοικία σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας, από την οποία αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (1.000) και μία χρυσή αλυσίδα.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του σε μία ακόμη διάρρηξη κατοικίας, το Σάββατο (25.07.2020) σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας, από την οποία είχε αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής αξίας (5.000) ευρώ.

Επιπλέον, στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία ναρκωτικών χαπιών, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και μία τσάντα με κοσμήματα.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας μέρος των αντικειμένων που είχε αφαιρέσει, επιστράφηκε στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, τέσσερις (4) ημεδαποί και τρείς (3) αλλοδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στον Λαγανά Ζακύνθου σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν:

•χθες (06-08-2020), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Κέρκυρας, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, τρείς (3) ημεδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν, αντίστοιχα, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και

•την Τετάρτη (05-08-2020), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ζακύνθου, αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε, επίσης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,

Επιπλέον, στην Κέρκυρα σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν:

•την Τετάρτη (05-08-2020), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και

•την Τρίτη (04-08-2020), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κέρκυρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αντίστοιχα, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης ενώ κατασχέθηκε και ένα δενδρύλλιο κάνναβης από την έρευνα που ακολούθησε παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του ημεδαπού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν (19) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Ζακύνθου, της Κέρκυρας και της Κεφαλλονιάς, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στα αεροδρόμια της Ζακύνθου, της Κέρκυρας και της Κεφαλλονιάς, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου συνολικά (19) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, την Τετάρτη (05-08-2020), συνολικά (7) αλλοδαποί και την Δευτέρα (03.08.2020) ακόμη ένας αλλοδαπός οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Ολλανδία.

Στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, την Πέμπτη (06.08.2020) τρείς (3) αλλοδαποί, την Τετάρτη (05.08.2020) σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις (3) αλλοδαποί και την Τρίτη (04.08.2020) ακόμη δύο (2) αλλοδαποί οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Αυστρία.

Τέλος στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκαν την Τετάρτη (05-08-2020), δύο αλλοδαποί και την Δευτέρα (03.08.2020) ένας ακόμη αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, οι οποίοι με τη χρήση ταξιδιωτικών εγγράφων, που άνηκαν σε άλλα πρόσωπα, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7/8/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ