Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

•τον εντοπισμό αλλοδαπού οδηγού ι.χ.ε αυτοκινήτου στην Λευκίμμη Κέρκυρας χθες Κυριακή (19.07.2020) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης, καθώς διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης,

•τον εντοπισμό, το Σάββατο (18.07.2020) το βράδυ, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου, ενός αλλοδαπού, οδηγού ι.χ.ε αυτοκινήτου, καθώς διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε, με ηλεκτρονική συσκευή(αλκοολόμετρο), επίσης να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης

•αντίστοιχα στην Λευκάδα, πρώτες πρωινές ώρες, της Παρασκευής (17.07.2020), εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου, ένας αλλοδαπός, να οδηγεί αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθησαν (14) αλλοδαποί στα αεροδρόμια Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου συνολικά (14) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, την Κυριακή (19-07-2020) και την Πέμπτη (16-07-2020), συνολικά (9) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, την Γερμανία και την Αυστρία.

Στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, την Κυριακή (19-07-2020), εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη αλλοδαπός με καταδικαστική απόφαση στον Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας

Συνελήφθη χθες Κυριακή (19-07-2020) πρώτες πρωινές ώρες στο αεροδρόμιο Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, αλλοδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου, για παράβαση της «Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για παράνομη διακίνηση μεταναστών», ενώ του είχε επιβληθεί και απαγόρευση εισόδου στην χώρα.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν οχτώ (8) άτομα σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, για ηχορύπανση

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Κέρκυρας, Αργοστολίου και Λευκίμμης, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οχτώ (8) ημεδαποί, για ηχορύπανση.

Συγκεκριμένα οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων μέτρησης ηχορύπανσης με ειδική ηλεκτρονική συσκευή, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι οι τρείς (3) συλληφθέντες στην Κέρκυρα, οι τέσσερις (4) στο Αργοστόλι και ακόμα ένας στον Κάβο Λευκίμμης, είτε με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη είτε του προσωρινά υπεύθυνου, λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών και θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι οχτώ (8) συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο

Κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων- (92) συσκευασίες με ηρωίνη

Συνελήφθη σήμερα (20-07-2020) το μεσημέρι στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, αλλοδαπός για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο εντοπισμός και η σύλληψη του αλλοδαπού ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).

Σε έρευνες στην οικία του αλλοδαπού και σε υπαίθριους χώρους αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (92) συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους (26,4) γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους (8) γραμμαρίων καθώς και (1) κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 20/7/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ