Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Συνελήφθη φυγόποινος ημεδαπός στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη, το Σάββατο (15.02.2020) το πρωί στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 33χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια ελέγχου στην Ζάκυνθο και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών για παράβαση της νομοθεσίας ¨Περί Αλλοδαπών, Παράνομη Διακίνηση Μεταναστών και Λαθρεμπορία.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν (5) πέντε αλλοδαποί για διακίνηση ηρωίνης στη Ζάκυνθο

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (86,6) γραμμάρια ηρωίνης και χρηματικό ποσό

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (15-02-2020) το βράδυ στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας σε συνεργασία με τους την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ζακύνθου, (5) αλλοδαποί, 42, 23, 17, 39 και 23 ετών για διακίνηση ηρωίνης.

Ειδικότερα, οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης και στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στην οικία όπου διαμένουν στην περιοχή Σαρακίνα στον Λαγανά Ζακύνθου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (86,6) γραμμάρια ηρωίνης, (3) κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/2/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA