1980 – 2020 40 ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Το 2020 λοιπόν είναι για μας όλους , μια χρονιά γιορτής , αλλά και ευκαιρίας , για να κάνουμε τους απολογισμούς μας και να προσδιορίσουμε τις προοπτικές μας για το μέλλον , με πρωταρχική εκείνη , της σύνδεσής μας με νέους ανθρώπους του νησιού μας , για να μεταλαμπαδευτεί όλη αυτή η ιστορία και πορεία, που είναι ουσιαστικά, η συνέχεια της μεγάλης μουσικής και χορωδιακής παράδοσής του τόπου μας.

1980 – 2020 , 40 χρόνια δημιουργίας, τα γιορτάζουμε με 40 Δράσεις !

Δράσεις που θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτού του χρόνου , με την έκδοση επετειακού ημερολογίου 2020 ,με πίνακες του Κώστα Ευαγγελάτου , την συναυλία μας με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τα Κάλαντα του Καλωσορίσματος του Νέου χρόνου , έως … τα Κάλαντα του αποχαιρετισμού του και του καλωσορίσματος του 2021 ! Μια γιορτή που θα διαρκέσει όλο τον χρόνο !

Σε αυτή την γιορτή μας , θέλουμε κοντά μας τους συμπατριώτες μας , όπου γης , τους φίλους της καλής χορωδιακής μουσικής , σε Ελλάδα και εξωτερικό , τους φορείς και συλλόγους του νησιού μας , αλλά και όλου του Ιονίου , με τους οποίους θα συμπράξουμε σε δράσεις και εκδηλώσεις .

Χρειαζόμαστε όμως και την στήριξη από τον κάθε ένα από σας , τους φορείς , τους επιχειρηματίες , τους οργανισμούς ,για να καταφέρουμε ώστε όλες αυτές οι Δράσεις και εκδηλώσεις να είναι του επιπέδου που θέλουμε και προγραμματίζουμε .

Σας καλούμε λοιπόν να μας στηρίξετε ηθικά και οικονομικά για να γίνει η γιορτή μας , γιορτή του νησιού μας , γιορτή του πολιτισμού του τόπου μας.

1980 – 2020 , 40 χρόνια δημιουργίας , της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Γιορτή της ΜΟΥΣΙΚΉΣ & ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, Γιορτή της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Το ΔΣ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/10/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA