Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

•στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, χτες (01-08-2019), 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος με πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα, σε πτήση με προορισμό την Ιταλία,

•τέλος, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, χτες (01-08-2019), 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επέδειξε για να ταξιδέψει πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, σε πτήση με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά περίπτωση, αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, για ηχορύπανση

Συνελήφθησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, από κλιμάκια αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, τέσσερις (4) ημεδαποί 31,32,41 και 57 ετών, για ηχορύπανση.

Συγκεκριμένα οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων μέτρησης ηχορύπανσης με ειδική ηλεκτρονική συσκευή, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι, δύο ιδιοκτήτες και ένας προσωρινά υπεύθυνος στη Ζάκυνθο καθώς και ένας ιδιοκτήτης στην Κεφαλονιά, λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών και θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, τέσσερις αλλοδαποί 22,24,27 και 33 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικού- διαβατηριακού ελέγχου εντοπίστηκαν:

•την Τρίτη (30-07-2019), σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις αλλοδαποί 24, 27 και 33 ετών, οι οποίοι με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και

•την Τετάρτη (31-07-2019), 22χρονος αλλοδαπός, ο όποιος επίσης επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο προκειμένου να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν δύο άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, σήμερα Πέμπτη (01-08-2019) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, δύο άτομα, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 53χρονος ημεδαπός, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε και συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή Αγρός Κοντοκαλίου Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), ένας 23χρονος αλλοδαπός, για κατοχή (48) γραμμαρίων περίπου ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης σε μία ακόμη περίπτωση, σήμερα το πρωί, στην περιοχή Γαρίτσα Κέρκυρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν έναν 53χρονο ημεδαπό για κατοχή (12) ναρκωτικών χαπιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 2/8/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA