Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία, την Ιταλία και το Βέλγιο, αντίστοιχα και

•στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου 21χρονη αλλοδαπή, η οποίοι επέδειξε για να ταξιδέψει πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο σε πτήση, με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπού στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Κέρκυρας, υπόθεση διακίνησης μη νόμιμου αλλοδαπού μέσω του αεροδρομίου της Κέρκυρας, για την οποία συνελήφθη την Τετάρτη (10-07-2019), 29χρονος αλλοδαπός.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τη αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος πραγματοποίησε σειρά προπαρασκευαστικών ενεργειών με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδο του 31χρονου, ο οποίος με τη χρήση ταξιδιωτικού εγγράφου, που ανήκε σε άλλο πρόσωπο, επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.

Κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, κάρτες επιβίβασης και εισιτήρια.

Ο 29χρονος αλλοδαπός διακινητής θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Συνελήφθη ημεδαπή για πώληση απομιμητικών προϊόντων, στην Κέρκυρα

Συνελήφθη χθες (11-07-2019), το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, 50χρονη ημεδαπή, για πώληση απομιμητικών προϊόντων.

Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία και έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε κατάστημα στη Βόρεια Κέρκυρα, στο οποίο η 50χρονη ήταν προσωρινά υπεύθυνη, διαπιστώθηκε η διάθεση προς πώληση (61) απομιμητικών προϊόντων.

Σε βάρος της 50χρονης, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και απάτης, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού».

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα προϊόντα κατασχέθηκαν.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/7/2019 #ODUSSEIA