Αγριεύει ο καιρός από αύριο, Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με το meteo, η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -5 έως 3, στα δυτικά ηπειρωτικά από 2 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 9, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 4 έως 9, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 15, και στην Κρήτη από 11 έως 15.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 έως 9 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Συγκεκριμένα, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, ενώ πιθανότητα χιονοπτώσεων υπάρχει για την Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, όμως προς το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά μέχρι το μεσημέρι έως 5 μποφόρ, όμως στα υπόλοιπα του νομού θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,5/12/2018, #ODYSSEIA