ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: Για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα

Στο πνεύμα αυτό και στις αρχές της επικράτησης της αλήθειας, της δικαιοσύνης της ισότιμης συμμετοχής, θα εκπέμψουμε μήνυμα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, για επιστροφή όλων των μνημείων του Ελληνικού Πολιτισμού στους χώρους στους οποίους γεννήθηκαν. Βέβαια θα επιμείνουμε στην προτεραιότητα που έχει θέσει η χώρα μας, πολλά χρόνια πριν, για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, σαν το πρωταρχικό, κύριο αίτημα ολόκληρου του Ελληνισμού, για την αποκατάσταση της πραγματικής εικόνας του μοναδικού συμβόλου του Δυτικού αλλά και παγκόσμιου πολιτισμού.

Γι’ αυτήν την προσπάθειά μας απευθυνόμαστε προς εσάς τους απόδημους αδελφούς μας έλληνες, προσβλέποντας στις δικές σας ευαισθησίες, για να συμβάλετε με καθοριστικές ενέργειες μέσα στις κοινωνίες του κόσμου, μακριά από την Ελλάδα, όπου διαμένετε, προκειμένου να επιτύχουμε τη μέγιστη αποδοχή, τη λαϊκή αποδοχή, συμμετοχή και συμβολή σαν αναγκαία, όπως πιστεύουμε, προϋπόθεση, της προσδοκώμενης επιτυχίας αυτής της προσπάθειας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση, σας ευχόμαστε ευτυχισμένο το 2018 και περιμένουμε την απάντηση σας για γόνιμη συνεργασία.

Σημείωση: Παρακαλούμε όπως η οποιαδήποτε ενέργειά σας ξεκινήσει μετά τις 30 Ιανουαρίου ημερομηνία ανάρτησης του αιτήματός μας από την ιστοσελίδα AVAAZ. Μπορείτε να ψηφίζετε είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε μέσω της ιστοσελίδας AVAAZ. Με εκτίμηση

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Δεληγιώργη 24 Αθήνα, Τ.Κ. 10437

Τηλ. 210 5234950 / 210 9237001

E – mail: eptasyn@gmail.com

www.eptanisiakisynomospondia.com

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Λογοθέτης Θεοφύλακτος

Ο ΑΝ. Γ Γραμματέας Μαντζαβίνος Γεράσιμος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28/12/2017