Εκδηλώσεις με το Ι.τ.Ε.Μ.

Επίσης, με το μέλος του Δ.Σ. Ασπασία Κλοκανά και την φίλη Έφη Καρποδίνη γνωρίσαμε πολλά γραφεία προκειμένου το Ι.τ.Ε.Μ. να συνεργαστεί σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Εγκαινιάσαμε την «Ανοικτή Μέρα των Μύλων στην Ελλάδα» και συνεργαστήκαμε με πολλούς ιδιοκτήτες μύλων και δήμους προκειμένου να διασώσουμε μύλους στον Ελληνικό χώρο.

Τον Αύγουστο του 2017 ξεκίνησε μία κίνηση στην Τήνο προκειμένου να διασώσουμε τις ανεμόμυλους του Πύργου Τήνου. Συνεργαστήκαμε με το ΕΜΠ για τους Μύλους της Αττικής καθώς και τη διάσωση του νερόμυλου «Εμπειρίκου» στην Άνδρο.

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει στις 28 Ιανουαρίου με την κοπή της πίττας και την βράβευση της αρχιτέκτονος Άννας Ψωμά για την εργασία της για τα υδροκίνητα συγκροτήματα της Λιβαδειάς.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι 8 και 9 Δεκεμβρίου γίνεται στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για τα παιδιά των φυλακισμένων.

Η έκδοση της TIMS για τους ανεμόμυλους στο Αιγαίο διατίθεται στην τιμή των 8,50 ευρώ και είναι δυνατόν να μας την φέρει η Κατερίνα Τούτουζα. Όποιος ενδιαφέρεται να παραγγείλει στην έκδοση θα πρέπει να το δηλώσει στο τηλέφωνο 210 6464374.

Το Ι.τ.Ε.Μ. κατά το νέο έτος θα λειτουργεί δύο φορές εβδομαδιαίως, Τρίτη και Πέμπτη, 11:00 π.μ. με 14:00 μ.μ.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Μαρία Γρυπάρη

Αρχιτέκτων

Η Γενική Γραμματέας

Έλενα Χαλκουτσάκη

Πολεοδόμος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7/12/2017