Την Παρασκευή στις 07/11/2025
Ενημερώνονται οι δημότες και οδηγοί τροχοφόρων ότι την Παρασκευή 07/11/2025 θα εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της οδού «Γερμανού Καλλιγά» από την διασταύρωση της οδού «Βικέντιου Δαμοδού» έως την οδό «Παισίου Χοιδά» και στην οδό «Ευάγγελου Μπασιά» (προέκταση της «Γ. Καλλιγά») από την διασταύρωση της οδού «Παισίου Χοιδά» έως την οδό «Βύρωνος».
Στην παραπάνω ημερομηνία θα απαγορεύεται η διέλευση, στάση και η στάθμευση των οχημάτων στην δεξιά και αριστερή οριογραμμή του οδοστρώματος των παραπάνω οδών.
Για κάθε τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ενημερώνονται οι πολίτες από τον Δήμο Αργοστολίου, μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε.
Παρακαλούνται οι δημότες να συμμορφώνονται με τις επί τόπου υποδείξεις του αναδόχου του έργου των ασφαλτοστρώσεων και του τμήματος τροχαίας Αργοστολίου.
Τονίζεται ότι στην περίπτωση μη μετακίνησης των οχημάτων από το εν’ λόγω τμήμα της οδού Σουηδίας αυτά θα απομακρύνονται με όχημα οδικής βοήθειας και θα βρίσκονται στο χώρο του «αλσυλλίου» έναντι του κλειστού γυμναστηρίου «Α. Τρίτση».
Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 6/11/2025 #ODUSSEIA #ODYSSEIA
