Κατόπιν της 1ης Πρόσκλησης για την εξεύρεση ξενοδοχειακής μονάδας για τη στέγαση 60 φοιτητών και φοιτητριών του Ιονίου Πανεπιστημίου Αργοστολίου, η οποία δυστυχώς απέβη άγονη, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), προέβη σε νέα διαγωνιστική διαδικασία αναφορικά με την στέγαση φοιτητών.
Η διάρκεια της στέγασης για το τμήμα αυτό ορίζεται από την 1η Νοεμβρίου 2025 έως τις 19 Ιουνίου 2026, εξαιρουμένων 14 ημερών για τις διακοπές Χριστουγέννων και 14 ημερών για τις διακοπές Πάσχα εκάστου έτους. Επιπλέον, ο ανάδοχος δεν θα παρέχει υπηρεσίες κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
Η εκτιμώμενη αξία του συγκεκριμένου τμήματος (Τμήμα 7) χωρίς ΦΠΑ ανέρχεται στα €115.635,00, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και του τέλους ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση, φτάνει τα €141.943,80.
Η σύμβαση θα ανατεθεί με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής. Η υποβολή προσφορών είναι υποχρεωτικά ηλεκτρονική και πρέπει να πραγματοποιηθεί έως την καταληκτική ημερομηνία της 29ης Οκτωβρίου 2025, ώρα 15:00. Τα έγγραφα της δημόσιας σύμβασης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.epromitheus.gov.gr.
Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που θα συμβάλει στη διευκόλυνση και βελτίωση της διαβίωσης των φοιτητών μας και θα ενισχύσει την εκπαιδευτική λειτουργία του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά. Ευελπιστούμε στην συμμετοχή των οικονομικών φορέων στη διαδικασία υποβολής προσφορών.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ
Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/10/2025 #ODUSSEIA #ODYSSEIA