Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού με νέες αεροπορικές συνδέσεις και με ανοίγματα σε νέες αγορές, υποδεχθήκαμε και φιλοξενήσαμε στο Αργοστόλι κορυφαία στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Sundor.
Η εταιρεία Sundor, από το Ισραήλ, είναι μία θυγατρική εταιρεία της ELAL, που δραστηριοποιείται έντονα στους Μεσογειακούς προορισμούς.
Το πρωί της 22ας Μαΐου 2025, στο Δημαρχείο του Αργοστολίου, ολοκληρώθηκε ένα παραγωγικό 4ήμερο ταξίδι-επίσκεψη στην Κεφαλονιά, όπου τα υψηλόβαθμα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον προορισμό και να τον γνωρίσουν καλύτερα.
Στη συνάντηση αυτή έλαβαν μέρος, εκ μέρους του Δήμου Αργοστολίου, ο Αντιδήμαρχος τουρισμού, κ. Νίκος Κουρκουμέλης, η κα Μαρίνα Βεργωτή, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής Επιτροπής και ο κ. Σταύρος Κορκός – Κουρής προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού.
Εκ μέρους του Δήμου Ληξουρίου η κα Ελένη Λουκέρη, ως αντιδήμαρχος τουρισμού. Ο κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ως πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και ο κ. Γιώργος Γεροντάκης, ως μέλος της τουριστικής επιτροπής και αντιπρόσωπός της EL AL στην Κεφαλονιά.
Όλοι καλωσόρισαν, υποδέχθηκαν και συζήτησαν με τον διευθύνον σύμβουλο (CEO) της Sundor, κ. Gal Gershon, την κα Maya Ashκenazi, διευθύντρια marketing της εταιρείας, τον κ. Agai Michael, Area Manager, Ground Operation International div. της EL AL, καθώς και τέσσερις influencers που τους συνόδευαν.
Ο κ. Gal Gershon εξέφρασε το πόσο ευχαριστημένος είναι που βρίσκεται στην Κεφαλονιά και ανέφερε χαρακτηριστικά για το νησί μας ότι «είναι πραγματικά ένα κρυμμένο διαμάντι»!
Αναφέρθηκε επίσης στο πώς η Sundor, σε συνέχεια συνάντησης που είχε με την Fraport, αποφάσισε να επιλέξει την Κεφαλονιά ως προορισμό, καθώς και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο επίσημος λογαριασμός του προορισμού στο Instagram με το υψηλού επιπέδου περιεχόμενο και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει. «Όλα αυτά ήταν ισχυρές ενδείξεις ότι η Κεφαλονιά έχει προοπτικές και ανθρώπους επαγγελματίες με τους οποίους θα μπορούσε η αεροπορική εταιρεία να συνεργαστεί» κατέληξε ο κ. Gershon.
H Sundor ξεκίνησε να πετάει από TelAviv προς Κεφαλονιά στα τέλη Ιουνίου του 2024, με 2 πτήσεις την εβδομάδα. Η γραμμή απέδωσε τόσο καλά, που φέτος η αεροπορική εταιρεία πετάει τρεις φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας από 10 Απριλίου έως 23 Οκτωβρίου. Η εταιρεία είναι πολύ ικανοποιημένη, τόσο με τη συνεργασία όσο και με την εξέλιξη της φετινής σεζόν.
Eλπίζουν δε πως τα φετινά αποτελέσματα θα τους δώσουν τη δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη.
Τα στελέχη της Sundor, και οι τέσσερις influencers που τους συνόδευαν φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στην Κεφαλονιά από στελέχη της τουριστικής επιτροπής, των δήμων, της Ένωσης Ξενοδόχων, του Επιμελητηρίου και του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. παράρτημα Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις.
Σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν η στρατηγική προώθηση και η στοχευμένη προβολή του προορισμού μας, δημιουργώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ζήτηση για την Κεφαλονιά, στην αγορά του Ισραήλ.
O Αντιδήμαρχος
Νικόλαος Κουρκουμέλης
Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23/5/2025 #ODUSSEIA #ODYSSEIA