//

Π. Καππάτος: Συνάντηση με τη Διοίκηση του Οίκου Ναύτου – Άμεση ανάγκη ενίσχυσης του Παραρτήματος στο Αργοστόλι

Στο πολιτικό μου γραφείο στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε ουσιαστική συνάντηση με την Πρόεδρο του Οίκου Ναύτου, κα Ευθυμία Νικολάου, τον Αντιπρόεδρο, κ. Αντώνιο Γκανά, και τον Διευθυντή της Γενικής Επιθεώρησης, κ. Βασίλειο Δεδεγκίκα.

Κεντρικό μας θέμα ήταν η ανάγκη άμεσης κάλυψης του κενού που έχει προκύψει στο Παράρτημα του Οίκου Ναύτου στο Αργοστόλι, μετά τη λήξη της σύμβασης της μοναδικής υπαλλήλου. Το Παράρτημα εξυπηρετεί πάνω από 2.500 ναυτικούς και είναι ζωτικής σημασίας για τη ναυτική οικογένεια της Κεφαλονιάς.

Μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη μόνιμη πρόσληψη που έχει ήδη εγκριθεί, απαιτείται προσωρινή ενίσχυση με συμβασιούχο προσωπικό, ώστε να μην υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Σε διαφορετική περίπτωση, το βάρος θα μεταφερθεί στο ήδη επιβαρυμένο Λιμεναρχείο.

Δεσμεύομαι να προωθήσω άμεσα τις σχετικές προτάσεις προς τα αρμόδια Υπουργεία, με στόχο την άμεση επίλυση του ζητήματος.

Ο Οίκος Ναύτου αξίζει και χρειάζεται τη στήριξή μας. Το οφείλουμε στους ανθρώπους της θάλασσας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 16/5/2025 #ODUSSEIA #ODYSSEIA