/

Aστυνομικά νέα ΠΙΝ

-3- συλλήψεις για ηχορύπανση και διατάραξη από καταστήματα, στη Ζάκυνθο

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, για την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, στις περιοχές Τσιλιβί, Λαγανάς και Αλικανάς, συνελήφθησαν, συνολικά -3- άτομα (ιδιοκτήτης, υπεύθυνος και νόμιμος εκπρόσωπος), διότι, λειτουργούσαν καταστήματα αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων, κατά περίπτωση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για απόπειρα κλοπής στην Κεφαλλονιά

Συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (12.09.2024), στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο ημεδαποί (25χρονος άνδρας και 22χρονη γυναίκα), για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής σε οικία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, μετά από σχετική ενημέρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων (100), και συνελήφθησαν, καθώς λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να παραβιάσουν οικία στην περιοχή Τραυλιάτα Αργοστολίου.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Συνελήφθησαν -3- άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, στη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), -3- άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στο Λαγανά Ζάκυνθο, συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (13.09.2024), δύο αλλοδαποί ηλικίας 45 και 52 ετών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης.

Τέλος, στην Κεφαλονιά, εντοπίστηκε και συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (12.09.2024), 37χρονος ημεδαπός, καθώς στο όχημα που επέβαινε βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/9/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

Συνελήφθησαν τέσσερεις (4) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Κεφαλλονιάς και της Κέρκυρας, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Συνελήφθησαν, χθες (11.09.2024), στα αεροδρόμια της Κεφαλλονιάς και της Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά τέσσερεις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί (21, 23 και 30 ετών), οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Σε μία ακόμα περίπτωση, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, με τον ίδιο ως άνω τρόπο, επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.