/

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο Αργοστόλι, την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη 2024, και ώρα 20.00, στα γραφεία του Σωματείου Προσωπικού Τουριστικών Επαγγελμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, που βρίσκονται στην Αντώνη Τρίτση 119, στον 1ο όροφο, στο Αργοστόλι, συνεδρίασαν τα μέλη της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής που εκλέχτηκαν από την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 30ης Αυγούστου του 2024 και εξέλεξαν με μυστική ψηφοφορία Πρόεδρο, τον Παπαδάτο Νικόλαο.

Στη συνεδρίαση που ακολούθησε αποφασίστηκε να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, των Αντιπροσώπων για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Ε.Κ.Κ.-Ι.) και των Αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (Π.Ο.Ε.Ε.Τ.) το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ως και Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται. (Διευκρινήσεις για το πρόγραμμα μπορούν να δοθούν στα τηλέφωνα 6970231864 και 6948169830).

Υποβολές υποψηφιοτήτων γίνονται Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη με Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη 9.00-13.00 και Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη με Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 9.00-13.00, στη Γραμματεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κ.-Ι., Αντώνη Τρίτση 119, Αργοστόλι.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας ή το Διαβατήριο ή το Δίπλωμα Οδήγησης ή άλλο επίσημο κρατικό ταυτοποιητικό έγγραφο όπως επίσης και τον ΑΜΚΑ τους.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής και εργασίας!

Δυναμώνουμε ουσιαστικά το Σωματείο μας!

Εγγραφόμαστε – ψηφίζουμε όλοι στο Σωματείο μας!

Η Εφορευτική Επιτροπή

Ματούλα Αντιγόνη                    Παπαδάτος Νικόλαος                Παπαχρήστου Νεφέλη

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 5/9/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA