//

Αστυνομικά νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί για κλοπή κατά συναυτουργία στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, το Σάββατο (31.08.2024), το μεσημέρι, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, -3- ημεδαποί, ηλικίας 20,29 και 30 ετών, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, καθώς στο φορτηγό ι.χ. όπου επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικές συσκευές, τις οποίες είχαν αφαιρέσει από κοινού, λίγες ώρες νωρίτερα, από φυλασσόμενο χώρο.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε το φορτηγό που χρησιμοποίησαν κατά τη δράση τους, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθη αλλοδαπός στους Παξούς, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν -8- «φιξάκια» με κοκαΐνη και το χρηματικό ποσό των -1.315- ευρώ

Συνελήφθη, το Σάββατο (31.08.2024), το απόγευμα, στους Παξούς, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, 23χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Λάκκας, και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8- «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους -6,9- γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των -1.315- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παξών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

-5- συλλήψεις για ηχορύπανση, παραβίαση ωραρίου μουσικής και διατάραξη από καταστήματα, στη Ζάκυνθο

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, για την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 24ωρα (31.08 και 01.09.2024), συνελήφθησαν συνολικά -5- άτομα, εκ των οποίων:

•           -3- άτομα, ιδιοκτήτης και υπεύθυνοι, διότι λειτουργούσαν αντίστοιχα  καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις περιοχές Λαγανά και Καλαμάκι Ζακύνθου, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου και

•           σε μία περίπτωση -2- άτομα, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος καταστήματος,  για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής και διατάραξη της κοινής ησυχίας των περιοίκων. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 2/9/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA