//

Συνάντηση φορέων για τη διαχείριση των κρίσεων στο Αργοστόλι

Μία ουσιαστική συνάντηση, για τη διαχείριση των κρίσεων στο Αργοστόλι, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας & Ιθάκης, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Σωτήρη Κουρή.

Στην σύσκεψη μετείχαν, ο Δήμαρχος Αργοστολιού κ. Θεόφιλος Μιχαλατος, ο Ταξίαρχος Αστυνομικός Διευθυντής Κεφαλληνίας κ. Ιωάννης Μπούμης, η Λιμενάρχης Αντιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος Κεφαλληνίας κα. Ανθούλα Νταβάκου και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλληνίας Πύραρχος κ. Μιλτιάδης Καραγεωργιαδης.

Στην Σύσκεψη αυτή εξετάστηκαν θέματα, τα οποία απασχόλησαν τους πολίτες αλλά και τις Αρχές κατά την θερινή περίοδο, όπως το κυκλοφοριακό της πόλης του Αργοστολιού, η παραβατικότητα των «Ρομά» στις Λαϊκές Κατοικίες και γενικά μέσα στην πόλη του Αργοστολιού, η άγρα πελατών στην προβλήτα πρόσδεσης των Κρουαζιερόπλοιων, η διαχείριση των νέων έργων στην παραλιακή λεωφόρο, η ανεξέλεγκτη είσοδος των «Ρομά» από τα λιμάνια της Κεφαλονιάς και αλλά θέματα, τα οποία απασχόλησαν το νησί μας, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού .

Μετά την συνάντηση αυτή, ο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης δήλωσε:

«Προσκάλεσα τους επικεφαλείς των Σωμάτων Ασφαλείας και τον Δήμαρχο Αργοστολίου, που είναι και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, σε μία πρώτη συνάντηση για να συζητήσουμε θέματα που αντιμετώπισαν οι πολίτες και εμείς και μας απασχόλησαν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Συζητήσαμε διεξοδικά όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την παραβατικότητα στο νησί μας και ιδιαίτερα στο Αργοστόλι.

 Είναι μία συνάντηση που θα συνεχιστεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα ή προβλήματα που παρουσιάζονται εκτάκτως. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμμετέχοντες, για την παρουσία τους και την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε».

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA