/

Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στη Λευκάδα, την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λευκάδας, Κέρκυρας και Ζακύνθου, τέσσερα άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, συνελήφθη, χθες (22.08.2024), το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), στη Νικιάνα Λευκάδας, 22χρονος ημεδαπός, καθώς, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, στην Κέρκυρα, βραδινές ώρες χθες (22.08.2024) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23.08.2024), συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), 39χρονος αλλοδαπός (περιοχή Ύψου) για κατοχή μικροποσοτήτων κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης και 21χρονος αλλοδαπός (περιοχή Κάβου Νότιας Κέρκυρας), για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23.08.2024), στο Λαγανά Ζακύνθου, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), προχώρησαν στη σύλληψη 18χρονου αλλοδαπού για κατοχή μικρής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση στη Ζάκυνθο

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι, που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων, το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν -2- ημεδαποί, οι οποίοι λειτουργούσαν ως ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος, αντίστοιχα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις περιοχές Καλαμάκι και Λαγανά, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA