/

Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σκύλου, στην Κέρκυρα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής κυνηγετικού σκύλου και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, ο σκύλος βρέθηκε από τους αστυνομικούς και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ, η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί -κατά περίπτωση- για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε καταστήματα στη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, από πρώτες πρωινές ώρες χθες (21.08.2024) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (22.08.2024), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κέρκυρας και Λευκάδας, -6- ημεδαποί, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στο Λαγανά και τα Λαζαρέττα Ζακύνθου, συνελήφθησαν -3- ημεδαποί προσωρινά υπεύθυνοι αντίστοιχων καταστημάτων, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Στην Κασσιώπη Βόρειας Κέρκυρας και περιφερειακά της πόλης, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη -2- ημεδαπών (ιδιοκτήτη και προσωρινά υπεύθυνου), καθώς διαπιστώθηκε να έχουν θέσει σε λειτουργία τη μουσική με τρόπο που διαταράσσονταν η κοινή ησυχία των περιοίκων, ενώ, επιπλέον, στη δεύτερη περίπτωση, διαπιστώθηκε να παραβιάζεται και το ωράριο λειτουργίας της μουσικής.

Τέλος, στη Λευκάδα, συνελήφθη ημεδαπός-ιδιοκτήτης καταστήματος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εντοπίσθηκε κατάστημα στην Κέρκυρα με απομιμητικά προϊόντα, γνωστής εμπορικής εταιρείας

Συνελήφθη, χθες (21.08.2024), το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε κατάστημα, στην πόλη της Κέρκυρας, εντοπίστηκε ο 49χρονος ιδιοκτήτης, να κατέχει με σκοπό την πώληση, απομιμητικά προϊόντα (τσάντες και πορτοφόλια) συγκεκριμένης εταιρείας.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας, κατασχέθηκαν συνολικά -42- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη διωκόμενο πρόσωπο στη Λευκάδα

Συνελήφθη, χθες (21.08.2024), το πρωί, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν -2- καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με ποινές φυλάκισης -12- και -8- μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία και απόπειρας του ιδίου αδικήματος, κατά περίπτωση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA