/

Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν -4- άτομα -κατά περίπτωση- για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη οπλοκατοχή, στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, -4- άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.08.2024), εντοπίστηκαν στον Παντοκράτορα Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), -2- ημεδαποί (31 και 29 ετών), στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και δισκίο ECSTASY.

Στην πόλη της Κέρκυρας, απογευματινές ώρες χθες (15.08.2024), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, αφού ενημερώθηκαν από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας, σχετικά με κλήση πολίτη, εντόπισαν 31χρονο ημεδαπό και τον συνέλαβαν καθώς, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι, με μήκος λάμας -14- εκατοστών.

Τέλος, ένας επιπλέον 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.08.2024), καθώς, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στην περιοχή του Ύψου Κέρκυρας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε -1- αναδιπλούμενο μαχαίρι, με μήκος λάμας -9- εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα -κατά περίπτωση- για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε καταστήματα στη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και την Ιθάκη

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της Τετάρτης (14.08.2024) έως και βραδινές ώρες χθες (15.08.2024), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κέρκυρας και Κεφαλληνίας, -8- άτομα, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στο Λαγανά και το Αργάσι Ζακύνθου, συνελήφθησαν ημεδαπός ιδιοκτήτης και -2- αλλοδαποί προσωρινά υπεύθυνοι αντίστοιχων καταστημάτων, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Στον Ύψο και στον Κάβο Νότιας Κέρκυρας, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη -3- ημεδαπών (ιδιοκτητών και προσωρινά υπεύθυνου), καθώς διαπιστώθηκε να λειτουργούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής, ενώ επιπλέον στη μία περίπτωση η ένταση της μουσικής υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Τέλος, στην Ιθάκη, συνελήφθησαν -2- ημεδαποί-ιδιοκτήτες καταστημάτων, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν θέσει σε λειτουργία τη μουσική με τρόπο που διαταράσσονταν η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 16/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA