//

Συμπληρώνονται σαράντα μέρες από την εκδημία του καθηγητή Παναγή Δίλαλου 

Πέρασαν κιόλας, σχεδόν 40 ημέρες από τότε που ο αγαπητός μας καθηγητής και ψάλτης Παναγής Δίλάλος  «ταξίδεψε» προς το ουράνιο αναλόγιο, σκορπίζοντας την θλίψη στην οικογένεια του αλλά και στο Κεφαλλονίτικο  κοινό, όλους εμάς τους μαθητές τους συνάδελφους  που γνωρίζαμε και εκτιμούσαμε  την προσωπικότητα και το κοινωνικό και επιστημονικό του  έργο και την προσφορά του.

O ΔΑΣΚΑΛΟΣ  μας ο Παναγής ο Διλαλος,  ήταν έναν άνθρωπος πράος, γλυκομίλητος και ειλικρινής, ήταν πολύ αγαπητός σε όλους, αφού ποτέ δεν είχε χρειάστηκε να υψώσει τον τόνο της φωνής του, ενώ έδειχνε ξεκάθαρα πως κάθε μαθητής θα μπορούσε να τον θεωρεί ως έναν δικό του άνθρωπο, ακόμα  και πολλά χρόνια μετα την αποφοίτηση του, ακόμα και ως  την μέρα που ο δάσκαλος μας μετήχθη  εις την Άνω Ιερουσαλήμ.

O ΔΑΣΚΑΛΟΣ  μας ο Παναγής ο Διλαλος, δεν έχει φύγει ποτέ από την ψυχή μας και ζει μέσα μας, σε κάθε μαθητή του , που  τον δίδαξε  και τον  «αγκάλιασε» με αγάπη και στο σχολείο και στη ζωή του.

ΤΙΜΑΜΕ και θυμόμαστε πάντα τον αξέχαστο, το δάσκαλό μας, τον Παναγής Δίλαλο σαν κληρονομιά ακριβή.

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ μένει πάντα στην μνήμη μας

Το 40ήμερο μνημόσυνο θα λάβει χώρα την Κυριακή 18  Αυγούστου, ώρα 10 πμ, στον Ιερό Ναό  Κοιμήσεως Υπεραγίας Θεοτόκου Σπαρτιών.

ΑΝΤΩΝΗΣ Π.ΑΡΓΥΡΟΣ ,Ο μαθητής του.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA