/

Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα – κατά περίπτωση – για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε καταστήματα στη Ζάκυνθο, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες (13.08.2024) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14.08.2024), από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Ζακύνθου, Ιθάκης και Σάμης, -4- άτομα, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στις περιοχές του Λαγανά και Τσιλιβί Ζακύνθου, συνελήφθησαν ημεδαπός και αλλοδαπός προσωρινά υπεύθυνοι αντίστοιχων καταστημάτων, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Στην Ιθάκη, συνελήφθη ημεδαπός-ιδιοκτήτης καταστήματος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου, ενώ επιπλέον διατάρασσε την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Τέλος, στην Αγία Ευφημία Κεφαλληνίας, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη αλλοδαπού-ιδιοκτήτη, καθώς διαπιστώθηκε να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα -κατά περίπτωση- για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, στο Λαγανά Ζακύνθου

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (14.08.2024), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων στην περιοχή του Λαγανά, τέσσερα άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, 22χρονος ημεδαπός και 21χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ενώ, ένας ακόμη 20χρονος ημεδαπός συνελήφθη για κατοχή μικρής ποσότητας κοκαΐνης.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη 20χρονου αλλοδαπού, καθώς, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι, με μήκος λάμας -11,5- εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA