/

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής στην Κεφαλλονιά

Εξιχνιάστηκαν μία κλοπή από οικία και δύο απόπειρες

Άμεσα, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), τρεις ημεδαποί, ηλικίας 19,26 και 36 ετών, για υποθέσεις κλοπής και απόπειρες, σε οικίες στην Κεφαλονιά.

Οι δράστες εντοπίστηκαν, χθες το βράδυ (11.08.2024), στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής κινητοποίησης και συνελήφθησαν καθώς διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους σε μία περίπτωση κλοπής σε οικία και σε δύο απόπειρες, που σημειώθηκαν το Σάββατο (10.08.2024), σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, απογευματινές ώρες του Σαββάτου (10.08.2024), αφού πρώτα παραβίασαν παράθυρο οικίας, στο Αργοστόλι, στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικά ποσά των -8.200- ευρώ και -500- δολαρίων καθώς και διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, ενώ από την εξέλιξη της έρευνας ταυτοποιήθηκαν ακόμη, ως οι δράστες σε δύο απόπειρες κλοπής από οικίες,  πρωινές και μεσημβρινές της ίδιας ημέρας, στην περιοχή Ρατζακλί και στο Αργοστόλι, αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -550- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα, ενώ, επιπλέον, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την τέλεση των παραπάνω πράξεων.

Οι συλληφθέντες με τη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA