///

Συνάντηση του Δημάρχου Αργοστολίου με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου την  Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024, μεταξύ του Δημάρχου Αργοστολίου, κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, και του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Χαράλαμπου Ρασσιά. Ο διάσημος και γνωστός σε όλους μας ηθοποιός, με το όνομα Χάρης Ρώμας, έφερε μαζί του στη συνάντηση ένα πολύ θετικό κλίμα και κατέθεσε τη διάθεσή του να προσφέρει στον τόπο μας με όλες του τις δυνάμεις.

Ως γνωστόν, ο κ. Ρώμας αγαπά ιδιαίτερα την Κεφαλονιά και την επισκέπτεται τακτικά. Είναι γνώστης των παραδόσεών μας ενώ συνδυάζει την επαγγελματική του ιδιότητα με τη γνώση και την εμπειρία του από θέσεις ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος συζήτησε μαζί του εκτενώς και μαζί  διερεύνησαν ενέργειες οι οποίες μπορούν να προάγουν την κουλτούρα των νησιών μας και να καταστήσουν τον Δήμο Αργοστολίου παραγωγό πολιτισμού.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και διατυπώθηκαν απόψεις για  μελλοντικές  δράσεις  με κύριο στόχο  την προβολή του κοινωνικού προσώπου που προκαλείται,  από την προώθηση του πολιτισμού,  καθώς και  την  ενθάρρυνση  στη συμμετοχή των δρώμενων αυτών από την νεολαία μας. Τέλος, τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας του Δήμου Αργοστολίου με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας  για την από κοινού ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομίας της περιοχής  μας.

                                                 Από το Γραφείο Δημάρχου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA