Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παράνομη οπλοκατοχή στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), τρία άτομα, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες, χθες (03.08.2024), -2- ημεδαποί (54 και 20 ετών), καθώς, στα οχήματα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, με μήκος λάμας -11- εκατοστών και -1- μαχαίρι τύπου σουγιά με μήκος λάμας -8- εκατοστών, αντίστοιχα.

Σε μία ακόμη περίπτωση, στον Κάβο Νότιας Κέρκυρας, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (04.08.2024), 19χρονος ημεδαπός, για κατοχή μαχαιριού τύπου πεταλούδας, με μήκος λάμας -8- εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν -6- ημεδαποί -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της ηχορύπανσης και της διατάραξης, σε καταστήματα στο Λαγανά Ζακύνθου

Συνελήφθησαν, από απογευματινές ώρες της Παρασκευής (02.08.2024) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04.08.2024), στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, -5- ημεδαποί -ιδιοκτήτες και προσωρινά υπεύθυνος-, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου και ένας ακόμα ημεδαπός-νόμιμος εκπρόσωπος, ο οποίος με τη λειτουργία μουσικής διατάρασσε την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν -4- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Λευκάδας, -4- άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (03.08.2024) και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04.08.2024), εντοπίστηκαν στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και συνελήφθησαν, -2- 19χρονοι (αλλοδαπός και ημεδαπός), καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αντίστοιχα.

Στη Λευκάδα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, χθες (03.08.2024), το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 51χρονος αλλοδαπός για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης, ενώ επιπλέον, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04.08.2024) από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), 19χρονος ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 4/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA