///

«Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Juniors u-22 “Vaggelis Koutouleas”»

Έχοντας ολοκληρωθεί η διοργάνωση των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volleyball Juniors u-22 2024, στην παραλία του Άη Χέλη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους συνδιοργανωτές (Αθλητικό Σωματείο BV Ammos Κεφαλονιάς, Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων) για την άψογη συνεργασία μας όσο και τους χορηγούς μας (PSK CONSTRUCTION S.A., Πλατειές ΑΕ, Κατασκευή ΑΤΕ, Optimum Marinas IKE και Αφοί Γιαννάκη ΟΕ) που μας στήριξαν σε αυτό το εγχείρημα.

Το φετινό τουρνουά, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου αθλητή βόλεϊ Βαγγέλη Κουτουλέα, διήρκησε από την Παρασκευή 26 Ιουλίου έως την Κυριακή 28 Ιουλίου και συνολικά συμμετείχαν 12 ομάδες αγοριών και 12 ομάδες κοριτσιών με αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Το νησί μας για την διοργάνωση μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, κ. Τάκης Αντωνόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, κ. Θεόδωρος Κανελλόπουλος.

Ήταν μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση με πλούσιο και δυναμικό θέαμα, που ανέδειξε το Δήμο μας για ακόμα μία χρονιά, ως εγγυητή φιλοξενίας και άρτιας διεξαγωγής διοργανώσεων εθνικού βεληνεκούς, αλλά και τις ομορφιές του νησιού μας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Από το Γραφείο Δημάρχουη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30/7/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA