/

Δήμος Αργοστολίου για τους Καταστηματάρχες Πόρου: «Εργαζόμαστε συντονισμένα για την ευταξία και την απεμπλοκή των επαγγελματιών»

Διαβάζοντας σημερινά δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, διαπιστώνουμε με λύπη ότι ορισμένοι δε διστάζουν να εργαλειοποιήσουν τα προβλήματα των πολιτών προκειμένου να προωθήσουν τα δικά τους μικροπολιτικά συμφέροντα. Χρησιμοποιώντας «μισές αλήθειες» και καταφεύγοντας σε ανυπόστατες υπερβολές που προκαλούν το λαϊκό αίσθημα, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρηγματώνουν τον κοινωνικό ιστό και να αποδυναμώνουν τη συλλογική δράση που χρειάζεται.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου, κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, έσπευσε απ’ την πρώτη στιγμή να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες του Πόρου, να τους ακούσει και να τους ενημερώσει για το πλαίσιο που υπάρχει, τις πρωτοβουλίες που έχουν λάβει χώρα και τις ενέργειες που είναι να γίνουν. Σε συντονισμό με τους υπόλοιπους θεσμούς, με αίσθημα ευθύνης και, κυρίως, με στόχο να δοθούν οι αναγκαίες λύσεις.

Κάποιοι νομίζουν ως λύση το να ρίχνουν την ευθύνη, ως άλλο «μπαλάκι», στα χέρια κάποιου άλλου φορέα. Άλλοι θεωρούν ότι προσβάλλοντας όλες τις θητείες που έχουν μεσολαβήσει και όλους τους αιρετούς θα πετύχουν να γίνουν αρεστοί. Εμείς εργαζόμαστε για την απεμπλοκή των επαγγελματιών από μπερδεμένες καταστάσεις που τους καθηλώνουν και δεν τους αφήνουν να εργαστούν ελεύθερα. Μακριά από κορώνες και βαρύγδουπες αναφορές που δε βοηθούν κανέναν. Οι νομοθετικές στρεβλώσεις και αντιφάσεις χρειάζονται τη συντονισμένη δράση όλων μας, προκειμένου να επιλυθούν και όχι να μπλέκουμε τους πάντες και τα πάντα για την πολιτική μας επιβίωση.

Ο Δήμος Αργοστολίου στέκεται αρωγός από την πρώτη στιγμή σε όλους τους επαγγελματίες και θα είναι μαζί τους μέχρι την τελική επίλυση του προβλήματος. Δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα αξιοποιώντας όλες τις παρεχόμενες από την Πολιτεία δυνατότητες και, εν προκειμένω, της χρήσης ιδιώτη τοπογράφου μηχανικού για να γίνει η αναγκαία χάραξη του αιγιαλού.

Γραφείο τύπου Δήμου Αργοστολίου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30/7/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA